Цитадель Зла
|
|
Евенгар | Дата: Понеділок, 26.02.2007, 20:49:44 | Повідомлення # 16 |
Група: Видалені
| Ех, Міно, берешся за старе? Пишеш нісенітниці. Прошу в моїй темі подібного не робити.
|
|
| |
Міно | Дата: Вівторок, 27.02.2007, 04:25:49 | Повідомлення # 17 |
Ент
Група: Заблоковані
Статус: Offline
| я не застаре.....я після вдалого флуду в гугл на сьоме місце попала !!!! і тепер мій девіз - "БІЛЬШЕ ФЛУДУ - БІЛЬШЕ СЛАВИ" , ой...мене пре від цього смайлу, милий такий , а і це не тільки ВАША тема пане ЕВЕНГАР, це тема ВСІХ ТЕМНИХ,...... НАРОД ЛІКУЙТЕ - МЕНЕ НА ПРЕКРАСНЕ ПОТЯГНУЛО.....ваааай....... а ти Евенгарде все ж таки: НАСТАЯЩІЙ ДЖИГІТ
Душа страждає, Звук трембіти лунає, А що серце кохає, Бо гаряче, мов жар...
|
|
| |
Евенгар | Дата: Вівторок, 27.02.2007, 06:57:24 | Повідомлення # 18 |
| Quote (Міно) | і це не тільки ВАША тема пане ЕВЕНГАР, це тема ВСІХ ТЕМНИХ,...... | Нє, сонце. Це розділ ВСІХ ТЕМНИХ. А ця тема - моя Цитадель - на то і МОЯ! І вдруге говорю - я не ЕвенгарД!
Повідомлення відредагував Евенгар - Вівторок, 27.02.2007, 06:57:53 |
|
| |
Евенгар | Дата: Четвер, 01.03.2007, 07:07:08 | Повідомлення # 19 |
| *Темна тінь сиділа в великому кріслі з кістки якогось невідомого звіра і думула про різні ієрархії. Зрештою, власник замку вирішив поговорити. З собою...* Якщо розглядати людиноподібні (як їх називають Люди) раси, то яка з них стоїть найвище? Переважно кожна раса вважає що вони. Але факт залишається той, що люди в війнах навчилися протистояти і техніці гномів, і майстерності ельфів, і силі орків. Може, всі битви виграні людьми кількістю? Ми можемо бачити вигляд ієрархії людиноподібних рас, як її уявляє Великий Мітрандір. Для прикладу - звання форумчан. Незнайомий Хобіт Людина Гном Дальше не знаю, але виходить що навіть орки стоять вище за людей (а те що ельфи, ніхто і не сумнівався).
Повідомлення відредагував Евенгар - Четвер, 01.03.2007, 07:07:40 |
|
| |
Евенгар | Дата: Понеділок, 05.03.2007, 20:06:56 | Повідомлення # 20 |
| От, а наступні ельфи. А хто ж вище???
|
|
| |
Евенгар | Дата: Четвер, 15.03.2007, 07:03:06 | Повідомлення # 21 |
| А вище - Лісний володар. Але хто то такий? Ой, тепер я!
|
|
| |
Евенгар | Дата: Четвер, 15.03.2007, 07:04:23 | Повідомлення # 22 |
| Quote (Міно) | а ти Евенгарде все ж таки: НАСТАЯЩІЙ ДЖИГІТ | я чогось тільки тепер спитаю: це ти по доброму, чи по злому?
|
|
| |
Евенгар | Дата: Четвер, 15.03.2007, 20:20:46 | Повідомлення # 23 |
| Після важкої (зате цікавої) роботи в залі тортут я нарешті вдома. *господар дому сів у крісло, оббите лю.... ее.. шкірою, не важливо чиєю, і поринув у важкі роздуми*
|
|
| |
Евенгар | Дата: П`ятниця, 16.03.2007, 06:41:21 | Повідомлення # 24 |
| *по великій залі цитаделі темна фігура металася туди-сюди, явно чимось стурбобана* Я нічого не розумію... Як вона.. коли.. хто їй... *незрозуміло бурмотав чоловік. тоді він вилетів зі свого дому і через хвилину був в Залі тортур*
|
|
| |
Elrond | Дата: П`ятниця, 16.03.2007, 09:28:36 | Повідомлення # 25 |
Сірий Маг
Група: Користувачі
| Quote (Евенгар) | вилетів зі свого дому | Чого так спішимо? Р.S. Оббивку крісла я спалив і дарую тобі цю нову із лю...е-е...якогось там шкірзамінника.
Фан "Володаря Перстнів"
|
|
| |
Евенгар | Дата: П`ятниця, 16.03.2007, 18:34:21 | Повідомлення # 26 |
| Quote (Elrond) | Чого так спішимо? | Як чого? Полонянці допомогли втекти (тама "Зал тортур"). Quote (Elrond) | Оббивку крісла я спалив | Хм, та я знов обб"ю, в мене тої шкіри... (І що за гості повелися? В господаря в домі меблі палять!)
|
|
| |
Elrond | Дата: Субота, 17.03.2007, 11:40:10 | Повідомлення # 27 |
Сірий Маг
| Quote (Евенгар) | Хм, та я знов обб"ю, в мене тої шкіри... (І що за гості повелися? В господаря в домі меблі палять!) | Гості із Товариства Захисту Природи !!
Фан "Володаря Перстнів"
|
|
| |
Евенгар | Дата: Субота, 17.03.2007, 23:23:34 | Повідомлення # 28 |
| Quote (Elrond) | Гості із Товариства Захисту Природи | А ви ведете здоровий спосіб життя? Так? Значить в вас гарна блискуча шкіра? То заходьте в гості, друзяки!
|
|
| |
Elrond | Дата: Неділя, 18.03.2007, 10:03:29 | Повідомлення # 29 |
Сірий Маг
| Quote (Евенгар) | Значить в вас гарна блискуча шкіра? | Ану,не заглядвйся!!! Не отримаєш!
Фан "Володаря Перстнів"
|
|
| |
Міно | Дата: Вівторок, 20.03.2007, 00:13:01 | Повідомлення # 30 |
Ент
Група: Заблоковані
| я? я шуткую...........лалала.....Дарк фор евер.....ай ем дарк.......ві ар дарк......кіл хім словлі......хі ісинд фром дарк......
Душа страждає, Звук трембіти лунає, А що серце кохає, Бо гаряче, мов жар...
|
|
| |